Wimperextensions

wimperextensions

Wat zijn wimperextensions?

One by one wimperextensions zijn kunsthaartjes die 1 voor 1 op uw eigen wimperhaartjes worden geplaatst.
Afhankelijk van het gewenste effect kunt u kiezen tussen verschillende lengtes, diktes en krullen.

Bij Russian Volume of Volume Lashes worden er meerdere dunne wimpertjes geplaatst per natuurlijke wimper.
Met deze dunne wimpers wordt een waaier gemaakt en deze word geplaatst op de natuurlijke wimper.
Afhankelijk van het gewenste effect kunt u kiezen tussen verschillende lengtes, diktes en krullen. De behandeling duurt 1,5/2 uur.

Nee. Niet als ze goed worden aangebracht en jij je houdt aan de nazorginstructies. De eigen wimper kan gewoon vrij groeien en zal uitvallen na zijn groeicyclus waarna weer een nieuwe eigen wimper verschijnt. Deze groeicyclus kan vertraagd worden door de wimperextension maar dit is niet in elk geval en is zeer onschuldig.

Dat is per persoon verschillend.
Ook zitten de eigen wimpers allemaal in verschillende fases van de wimpercyclus. Deze wimpercyclus zit tussen de 6-8 weken. Aangezien we 1 tot 3 wimpers per dag verliezen, is het aan te raden om de set na 3 a 4 weken te laten bijwerken.

De extensions worden haartje voor haartje bevestigd aan de eigen wimpers, met een speciaal hiervoor ontwikkelde lijm.

Je kan alles gewoon blijven doen: zwemmen, douchen, sporten naar de sauna enz. Wat niet mag, is producten gebruikt met olie in. Wimperextensions die net zijn gezet, mogen 24 uur daarna niet nat worden, geen Je mag ook geen gebruik maken van een zonnebank en of een sauna gebruikt worden dit omdat de lijm nog niet volledig is uitgehard.
Het gebruik van een wimperkrultang wordt afgeraden.